- Autor: sebena
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 50 |
| Eidam 30 % průměr | 30 |
| Květák | 300 |
| Cibule | 40 |
| Brambory zimní | 70 |
| Máslo | 6 |
Energetická hodnota celkem: 1385 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 693 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařený květák i brambory rozmačkáme, přidáme strouhaný sýr, vejce, na drobno nakrájenou cibuli, petrželovou nať, osolíme, opepříme a přidáme trošku másla. Dobře promícháme a tvoříme placky, které klademe na pečící papír a dáme péct aby chytly barvu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






